Op de foto

Ik vind het maar lastig: op de foto gaan. Ik kan er niets aan doen, dit heb ik heel mijn leven al.
In een groep of kleine gezelschap vind ik het prima, dan val je niet zo op. Maar een foto van mij alleen...liever niet! Je zult begrijpen, ik heb ons huis niet volhangen met foto’s van mezelf.
Maar nu ik iets meer dan een jaar met Bella Barkley bezig ben werd het toch ècht de hoogste tijd voor een paar leuke foto’s waar niet alleen knappe hondensnoeten op te zien zijn, maar waarop jullie ook mij kunnen zien. Gelukkig heb ik een vriendin in mijn kennissenkring die heel handig is met een fototoestel en met haar durfde ik het wel aan om wat foto’s te maken.

Nu wonen wij heel landelijk, dus aan mooie plekjes om te fotograferen geen gebrek. En zo gingen we op een mooie zondag in mei een wandelingetje maken met Ollie en Jet om wat leuke plaatjes te schieten.
Nu valt het niet mee om drie snoeten dezelfde kant uit te laten kijken, maar ach...het hoeft ook allemaal niet zo serieus en streng. Dus we hebben er vooral een ontspannen fotoshoot van gemaakt.
En ik moet eerlijk zeggen, het viel me allemaal reuze mee. Ik was vooral bezig met mijn honden terwijl mijn vriendin stiekem foto’s maakte en af en toe keek ik even in de camera.

Na een uurtje was het mooi geweest. Ollie en Jet vonden dat het tijd was voor een stoeipartijtje en hadden geen zin meer om naar mij te luisteren (geef ze eens ongelijk). Maar dit ene uurtje heeft heel wat leuke foto’s opgeleverd waar ik heel erg blij mee ben. En ja, zelfs met de manier waarop ik op de foto’s sta!

Ik zal de komende tijd wat foto's van deze fotoshoot op Instagram en Facebook posten. Uiteraard hoor ik graag jullie reacties!
Later dit jaar staat een professionele fotoshoot gepland en ik geloof dat ik dat nu wel aandurf. wink

Liefs,
Claudia

 

  Claudia Groenewegen     08-06-2020 11:53     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Sjaan -  10-06-2020

Wat ben je toch een mooie en bescheiden vrouw Claudia.Je staat er praçhtig op!❤

Om jouw shop ervaring te verbeteren gebruikt deze website cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens van u op.