Hoe is het met Pien?
Mensen die mij een beetje kennen weten dat ik af en toe een zwerfhond uit het buitenland opvang om deze te laten wennen aan het leven als Hollandse huishond.
Zo kwam Pien begin februari aan in Nederland om na een lang en hard straatleven in Roemenië eindelijk te kunnen gaan genieten van een welverdiend huishondenleven.

Ze had de eerste weken best moeite om te wennen om heel de dag in huis te zijn, ze kon haar rust maar moeilijk vinden. Is ook niet zo vreemd als je heel je leven op straat hebt doorgebracht. Gelukkig hielp onze eigen ex-zwervertje Jet een pootje mee en liet ze Pien de fijne kneepjes van het huishondenvak zien. Ze pikte het snel op: aan de riem lopen, ontspannen op haar kussen en lekker gek doen met een speeltje maakte ze zich al snel eigen. Na een paar weken begon ze al een èchte huishond te worden, wat een heerlijk beestje om voor te zorgen. Met de dag zag je haar meer en meer genieten van de rust, de liefde en de verzorging die ze bij ons kreeg.

Hoe leuk het ook is om een ex-zwerfhond op te vangen, uiteindelijk is het de bedoeling dat iedere hond een echt thuis krijgt. Gelukkig diende voor Pien de ideale baas zich al snel aan. Een lieve mevrouw die veel thuis is en op zoek was naar een oudere hond die echt haar maatje kon worden wilde graag kennis maken met haar.
Na een eerste kennismaking met mij en Pien, een wandeling en een goed gesprek was de zaak beklonken: Pien mocht bij haar komen wonen. Ze verhuisde naar de andere kant van het land en we spraken af veel contact te houden.

Vanaf de allereerste dag krijg ik gelukkig  alleen maar positieve berichten: Pien past zich makkelijk aan in haar nieuwe omgeving en maakt snel vrienden in de buurt met mensen en honden. 

Eind goed al goed voor Pien. Dat je nog maar een hele lange tijd van je nieuwe leventje mag genieten lieve schat!
Binnenkort komt ze twee weekjes logeren bij ons. Ik kijk er nu al naar uit! 

Liefs,
Claudia
  Claudia Groenewegen     27-04-2019 16:19     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Ingrid Veenstra -  29-04-2019

Goed gedaan Claudia! Mijn zus heeft sinds begin dit jaar ook een zwerfhondje uit Roemenië en na een moeizaam begin gaat het nu heel goed. Het is ontroerend om te zien dat hij steeds meer vertrouwen krijgt� Groetjes Ingrid

 Sara de winter -  28-04-2019

Wat een dankbaar werk is dit!Zo fijn voorPien dat er zo,n fijn baasje is gevonden!

Om jouw shop ervaring te verbeteren gebruikt deze website cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens van u op.