Hoe het allemaal begon...
Als echte hondenliefhebber ben ik hartstikke dol op mijn hond Jet, een ex-zwerfhondje uit Roemenië die dolgelukkig is met haar hondenleventje in Megchelen, een klein dorpje in de Achterhoek. Creatief als ik ben vond ik de halsbanden en riemen die ik in winkels en online tegenkwam maar saai. Dat moest toch beter kunnen! En zo ontstond het idee voor Bella Barkley (vrij vertaald: mooie blaffer).
Een zoektocht naar mooie, sterke materialen begon. Ik zocht stofjes met opvallende kleuren en printjes om je hond nóg een beetje mooier te maken, maar die wel tegen een stootje kunnen, want we trekken er natuurlijk graag op uit met onze honden!
Uiteindelijk heb ik een kleine collectie samengesteld die voor mij uitstraalt waar Bella Barkley voor staat: een kleurrijk hondenleven.

Wanneer je dit leest, is de webshop inmiddels online en daar ben ik als een klein pauwtje zo trots op! Vele uren achter de laptop, achter de naaimachine en het uitwerken van ideetjes waar vervolgens weer een dikke streep doorheen ging omdat het toch weer helemaal anders moest, hebben uiteindelijke geleid tot www.bellabarkley.com!
Ik wil 0314 Fotografie bedanken voor het maken van de prachtige foto's van de halsbanden en riemen. Binnenkort gaan we met Jet en teckel Dizze (de hond van Maurice, de fotograaf) op pad om leuke foto's te maken. Dat wordt vast een hele leuke dag. De foto's zien jullie uiteraard terug op deze site.

Ik wens je veel plezier op deze website. Bij Halsbanden & Riemen vind je de hele collectie. Kom nog eens terug, want ik zal met regelmaat nieuwe halsbanden en riemen toevoegen. De tuigjes zijn nog in ontwikkeling, maar zodra deze klaar zijn, komen ze zo snel mogelijk online.

Liefs,
Claudia & Jet
  Claudia Groenewegen     14-04-2019 09:59     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Ellen -  31-08-2019

Dag Claudia, je hebt ook een prachtige website, je mag trots zijn op je mooie hondenhalsbanden. Honden zijn al mooi, maar dan nog een beetje mooier.

 Maurice -  16-04-2019

Prachtig omschreven, en uiteraard graag gedaan. Tot snel !

Om jouw shop ervaring te verbeteren gebruikt deze website cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens van u op.