Fotoshoot met Jet & Dizze
Het stond al een tijdje op de planning om in de natuur wat mooie plaatjes te schieten, maar het weer werkte tot nu toe niet echt mee. Maar deze week was het zo ver! Jet en ik spraken af met Maurice van 0314-fotografie, zijn vrouw Roelke en hun ruwhaar teckel Dizze in het bos rond kasteel Slangenburg in Doetinchem. Ik had diverse halsbanden, riemen en tuigjes meegenomen voor Jet en Dizze om te dragen tijdens het maken van de foto's.
Jet en Dizze kenden elkaar nog niet, maar de 1e kennismaking verliep goed en al snel zagen we twee hondekontjes voor ons uit dribbelen. Dat zat dus wel goed tussen die twee. 
Jet bleek een waar fotomodelletje te zijn. Als we haar op een boomstammetje zetten, bleef ze keurig zitten, af en toe een brokje en ze was heel tevreden. Dizze deed wat ieder zichzelf respecterende teckel deed; precies waar hij zin in had. Maar ook hij was voor een brokje wel te porren, hoewel het allemaal niet te lang moest duren wat hem betreft. Roelke en ik trokken alles uit de kast aan gekke geluiden en gekke gezichten om de aandacht van Jet en Dizze vast te houden, het is maar goed dat daar geen foto van genomen is! Ondertussen lag Maurice op de grond  om mooie plaatjes te schieten. 
Uiteindelijk was het het allemaal waard, want de foto's zijn super mooi geworden. Ik ben hartstikke trots op Jet: geboren als zwerfhond in Roemenië, en moet je haar nu eens zien: gewoon fotomodel in Nederland. Het kan raar lopen in een hondenleven. En ook op Dizze ben ik super trots, met zijn mooie bruine wenkbrauwen die boekdelen spreken, een teckel om verliefd op te worden. Hij liet het allemaal maar 
rustig gebeuren: dan weer een ander halsbandje om, dan weer een tuigje aan. Hij verblikte of verbloosde niet.
Eenmaal weer in de auto op weg naar huis viel Jet als een blok in slaap. Het leven van een fotomodel valt niet mee...
Mijn dank gaat uiteraard uit naar Jet en Dizze, maar zeker ook naar Maurice en Roelke. Hun enthousiasme en betrokkenheid bij Bella Barkley waardeer ik zeer. 
Maurice heeft me al een paar fotootjes doorgestuurd, ik kan niet wachten om de rest ook te zien!
 
  Claudia Groenewegen     24-05-2019 13:27     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Claudia -  24-05-2019

Ook het leven van een fotograaf gaat niet altijd over rozen, Maurice!

 Maurice -  24-05-2019

10 muggenbulten verder.... maar zeer tevreden over deze 2 modellen met prachtige halsbanden en tuigjes groet, Maurice

Om jouw shop ervaring te verbeteren gebruikt deze website cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens van u op.