Een half jaar later...

Het is al weer een half jaar geleden dat ik op de knop ‘webshop aan’ klikte en daarmee de webshop van Bella Barkley online zette. Wat heel lang een idee in mijn hoofd was werd werkelijkheid! Vele maanden aan voorbereiding hadden een mooi product en een mooie website als resultaat. Maar toen begon het werk eigenlijk pas…

Toen de webshop online ging had ik namelijk weinig tot geen ervaring met social media, behalve dan beperkt persoonlijk gebruik. Ik had een facebook account waar ik zo af en toe eens iets op poste, maar daar hield het eigenlijk wel mee op.
Om Bella Barkley naamsbekendheid te geven waren een Instagram en Pinterest account toch echt noodzakelijk en zo zette ik voorzichtig mijn eerste stappen in de social media jungle. Wat een wereld ging er voor me open en wat had ik veel te leren!
Gelukkig is daar meneer (of is het mevrouw?) Google die een antwoord heeft op al je vragen en zo leerde ik in de loop van de weken hoe ik een verhaal kon posten op Instagram en hoe ik een bord aanmaakte op Pinterest. Ik leerde foto’s bewerken en de ‘do’s and don’ts van Instagram en Pinterest’.

Met vallen, opstaan, (kroontje rechtzetten en weer doorgaanangel) lukte het me om wat meer naamsbekendheid te krijgen en wat een ontzettend leuke reacties kreeg ik van iedereen. Al snel bood hondentrimster Loes de Korte van Cave Canem aan mijn producten in haar salon te hangen en kreeg ik de eerste online bestellingen binnen, vanuit binnen -en buitenland.
Inmiddels bestaat Bella Barkley dus een half jaar en ben ik erg trots dat de eerste halsbanden in Duitsland, Portugal en zelfs in Amerika gedragen worden.

Mijn plannen voor het komende jaar zijn mijn naamsbekendheid verder uit te bouwen. Ook wil ik kijken of ik halsbandjes voor de allerkleinste honden kan maken. Verder wil ik gaan proberen een mooi houdertje te maken voor een rolletje poepzakjes met dezelfde prints als de halsbanden. Hoe leuk zou dat zijn! Ik voorzie al flink wat uren achter de naaimachine! wink

Gelukkig hoef ik het allemaal niet alleen te doen. Voor de boekhouding (bah!) heb ik hulp en op social media gebied ondersteunen Luca en Rutger van Bruche mij sinds kort met hun marketing en creatieve skills. Dank dank dank!!
En last, but not least helpt onze Jet natuurlijk met de productie en de creatieve ideeën!

Kortom: ik ben dik tevreden over het afgelopen half jaar en ik verheug me op alle honden voor wie ik het leven het komende jaar een stukje kleurrijker mag maken met een Bella Barkley halsband.

Liefs,
Claudia

 

  Claudia Groenewegen     08-10-2019 14:55     Reacties ( 2 )
Reacties (2)
 Sjaan -  30-10-2019

Wat fijn dat het zo geweldig gaat!Het ziet er ook allemaal fantastisch uit Claudia! Complimenten hoor!

 Ans te Kampe -  30-10-2019

Hoi Claudia wat ben jij goed bezig...ik heb jou halsbandjes gezien en wat zijn ze mooi en van goede kwaliteit. Wij willen jou heel veel succes wensen Vinz Valco en Ans.

Om jouw shop ervaring te verbeteren gebruikt deze website cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens van u op.