• Handgemaakte en unieke hondenaccessoires
  • Duurzaam en diervriendelijk
  • Thuisbezorgd als cadeautje
FotoOver Bella Barkley

Mijn naam is Claudia Groenewegen en begin 2019 ben ik Bella Barkley gestart.
Bella Barkley betekent vrij vertaald 'mooie blaffer' en ik vind ze allemaal mooi: de grootste, de kleinste, de stoutste en de liefste. Ik vind honden hele bijzondere dieren: ze geven onvoorwaardelijke liefde en zijn onneindig trouw. Ze zijn slim en zonder dat we dezelfde taal spreken, begrijpen ze ons volledig. En net als mensen, is iedere hond uniek!
Ik heb het geluk 2 pracht honden in mijn leven te hebben: Jet en Ollie. Allebei hebben ze een lastige start gehad als zwerfhond in Roemenië, maar nu genieten ze volop van hun hondenleventje in Nederland.

Op zoek naar leuke halsbanden voor Jet & Ollie, zag ik in de winkels en online heel veel van hetzelfde en maar weinig bijzondere, unieke halsbanden die ik bij mijn "bijzondere en unieke" honden vond passen. En zo ontstond het idee voor Bella Barkley: een kleine collectie handgemaakte, kleurrijke en bijzondere hondenaccessoires die comfortabel dragen, tegen een stootje kunnen en je hond nóg een beetje mooier maken. 
Mijn ontwerpen zijn bedoeld voor alle honden: klein èn groot, jong èn oud, ras èn zwerver. Want alle honden zijn prachtig, uniek en verdienen een fijn, kleurrijk hondenleven!
Omdat ik vind dat alle dieren uniek en bijzonder zijn is dierenwelzijn belangrijk voor me en verwerk ik geen leer in de halsbanden. Ook duurzaamheid vind ik erg belangrijk, daarom gebruik ik geen plastic in mijn producten.

Ik nodig je uit mijn collectie bekijken. Als je vragen hebt, stel ze gerust. Ieder product wordt met de hand gemaakt, dus een afwijkende maat speciaal voor jouw hond is zeker mogelijk.


Belangrijk om te weten:
Bella Barkey is niet verantwoordelijk voor het gebruik of misbruik van de producten. Het is jouw verantwoordelijkheid om te bepalen of een product geschikt is voor je hond. Bella Barkley is niet verantwoord voor eventuele verwonding, verlies of direct of indirect letsel. 
Ik gebruik sterke materialen om de halsbanden en riemen te maken en ik test ze regelmatig. Ik zal nooit iets versturen dat ik niet zelf zouden gebruiken.
Bella Barkley producten zijn sterk en perfect voor dagelijks gebruik, maar ik raad ze echter niet aan bij agressieve honden.


Liefs,
Claudia


 
Om jouw shop ervaring te verbeteren gebruikt deze website cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens van u op.